De beste internetmakelaar van Nederland

Blanche Marie Internetmakelaar & Vastgoedbeheer

Vaste lage prijs bij Internetmakelaars

€ 549,- (inc BTW)
Vaste prijs, voor iedereen

Beste prijs/kwaliteit Internetmakelaar

★★★★★
Verkozen tot prijs/kwaliteit

Verkoop je huis samen met de internetmakelaar

Hoe werkt het?
Je huis verkopen doe je samen met Blanche Marie Internetmakelaars. Jij maakt de foto’s, schrijft de verkooptekst en doet de bezichtigingen. Ons team van makelaars en specialisten begeleid je hierbij en doet de rest.

Wat kost het?
Een eerlijk en helder tarief van €549,- inclusief BTW, voor iedereen. Wij hanteren geen intrekkings-, opstart- of andere kosten. Door je huis samen met ons te verkopen bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Verkopen met de internetmakelaar

Voordelen internetmakelaar

Een volledige dienstverlening voor € 549,- inclusief BTW, voor iedereen. Ook bieden wij – tegen meerprijs – extra diensten aan zoals een professionele woningfotograaf en opvalmogelijkheden bij Funda. Als internetmakelaar hanteren geen intrekkingskosten, courtages of opstartkosten.

Snel je huis verkopen, daar zorgen wij voor! Wij zorgen we voor een uitstekende presentatie van je woning. Met onze uitgestippelde marketingstrategie en persoonlijke verkoopplan zorgen we voor een snelle verkoop.

De Consumentenbond meld dat op basis van een groot onderzoek van VU Amsterdam blijkt dat de Internetmakelaar je huis sneller en tegen een hogere prijs verkopen.

Onze makelaars komen persoonlijk bij je langs. Na een kennismaking start de woningopname, waarbij alle bevindingen worden gerapporteerd. Ook bepalen we samen met jou de beste verkoopstrategie.

Wij zorgen ervoor dat je weet hoeveel je woning waard is. Op basis van de woningopname rapport en lokale informatie geven we je een vrijblijvende vraagprijs advies.

Besluit je om binnen 14 dagen na je aanmelding de samenwerking met ons te beëindigen? Dan storten wij het gehele bedrag van € 495,- terug en ben je ons niets verschuldigd. Als je een dienst afneemt bij de internetmakelaar heb je recht op de koop op afstand wet.

Onze makelaars zijn een expert in het voeren van onderhandelingen in jouw belang, over de verkoopprijs maar ook op het gebied van de koopovereenkomst en leveringsvoorwaarden.

De Consumentenbond meld dat op basis van een groot onderzoek van VU Amsterdam blijkt dat de Internetmakelaar 2,7% beter resultaat behalen in vergelijking met traditionele makelaars.

Bereken je voordeel

Je eigen makelaarsteam

Je eigen vaste team waar je continu op kan rekenen. Maar wie doet wat? Wij leggen het uit.

De makelaar is het spil binnen je verkooptraject. Hij onderhoud het contact met alle partijen, met jouw, de overige teamleden en de koper(s). Je makelaar zorgt voor een correcte woningopname en voorziet je van een vraagprijsadvies. De makelaar onderhandelt over de verkoopprijs, overeenkomst en voorwaarden. Daarnaast bewaakt hij het gehele verkooptraject, volgt reacties van geïnteresseerden op en houd je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom je huis.

De jurist houdt zich bezig met alle juridische vraagstukken tijdens het verkooptraject. De jurist controleert de ingezonden documenten en aktes, stelt de verkoopovereenkomst op, zorgt voor een haarfijne en veilige overdracht van de woning, onderhoud samen met de makelaar het contact met de notaris én beantwoord al je juridische vragen.

Net even de foto rechtzetten of andere correcties toepassen. De grafische ontwerper controleert je ingezonden foto’s en bewerkt ze waar nodig. Ook maakt de grafische ontwerper de PDF brochure van je woning. Kortom, hij zorgt voor een uitstekende en pakkende presentatie van je woning.

De online expert is een specialist op het gebied van internet en Social Media. De online expert zorgt ervoor dat je woningpresentatie op de juiste manier wordt geplaatst op grote platformen zoals Funda, Jaap.nl en Social Media.

Jij zorgt voor het maken van de foto’s, het schrijven van de verkooptekst en het rondleiden van mensen tijdens de bezichtigingen. Wij ondersteunen je en voorzien je van handige tips!

Blanche Marie Internetmakelaar, werkt met

Meer weten over ons als internetmakelaar?

Gratis informatiegesprek

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Vul je gegevens in om een gratis informatiegesprek aan te vragen. Wij bellen je terug op het moment dat het jouw het beste uitkomt en beantwoorden al je vragen.

  • Geheel vrijblijvend.
  • Wij bellen je binnen 1 werkdag.
  • Wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Wij beantwoorden al je vragen.

Je naam

Telefoonnummer

Wanneer ben je het beste bereikbaar?

Top